Budapesti iroda: 1135 Budapest, Lehel utca 61.
Adat titkosítás

EDMcrypt rendszer

Az EDMcrypt rendszer alkalmas arra, hogy nagy mennyiségű érzékeny adatot titkosítsunk vele, majd a titkosított adatokat az álnevesítő komponens segítségével álnevesítsük.

Brossúra letöltése
Particle element
Particle element

Az EDMcrypt rendszer alkalmas, hogy nagy mennyiségű érzékeny adatot titkosítsunk (Encrypt, az alábbi ábrán Piros Kulcs) vele, majd a titkosított adatokat az álnevesítő komponens segítségével (Mapper, az alábbi ábrán Kék Kulcs) álnevesítsük, úgy, hogy egyazon forrásadatból mindíg egyazon álnév képződik, de az álnév ismeretében nem visszafejthető a forrásadat.

Üzleti felhasználhatóság

Összefüggéselemzés
az EDMcrypt által generált M kulcsok feladata, hogy az egyedileg titkosított értékeket, akár több forrásból is, azonos titkos értékre képezze, így elemezhetőek az egymástól elzárt adatbázisokon átívelő összefüggések. 
Adatvédelem
a feldolgozandó adatok körének megválasztásával lehetséges a GDPR-nak megfelelő anonimizált adatmegosztási és elemzési megoldás kialakítására.
Adatszolgáltatás
amennyiben arra feljogosított entitás kérvényezi, lehetőség van a titkosított forrásadatok kontrollált megismerhetőségének biztosítására (Decrypt)
Megvalósítás

Az EDMcrypt rendszer az EDMcrypt Se1500 LAN V5 hardware appliance-re épül, az egyedi igények alapján a megfelelően skálázott hardware alapokon az igényekhez alkalmazkodva, rugalmasan licencelt megoldást tudunk nyújtani megrendelőink számára.

Kapcsolat
Tudjon meg többet a rendszerről

Keressen meg minket, ha többet szeretne tudni az EDMcrypt rendszerről.

Elérhetőségeink