Budapesti iroda: 1135 Budapest, Lehel utca 61.

Cégbemutató

2010 óta

Yazoo-Systems Kft.

Már több, mint 10 éve a távközlési piacon.

Tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek. A kezdetektől tudatosan olyan munkatársakkal bővítettük a cég gárdáját, akik a rövid távú haszonszerzés helyett a befektetett munka és energia hosszú távú gyümölcsözésében hisznek. Rendszeresen képzik magukat, igyekeznek a folyamatosan fejlődő és változó piaci viszonyokhoz igazodni. Többen is tagjai a Magyar Mérnöki Kamarának, különböző Tudományos Egyesületeknek, illetve rendelkeznek különböző Hírközlési Tervezői jogosultságokkal. Több, nemzetközi szinten is jegyzett gyártóval, az iparág stratégiai szempontból is fontos szereplőjével állunk kapcsolatban.

Rólunk

Cégünk 2011. óta a Harmonic Inc., valamint 2013. márciusától az Aurora Networks magyarországi disztribútora és rendszerintegrátor partnere. Az Aurora Networks az utóbbi évek során több tulajdonosváltáson is átesett, melyek következtében a Yazoo-Systems Kft. előbb a Pace, majd az Arris magyarországi partnerévé vált. A legutóbbi változás e téren az Arris és a Commscope összeolvadása volt, ami cégünk életében tovább portfólió szélesedést jelentett. Az általunk képviselt gyártók közül kiemelendő még az ATX Networks, a Minerva Networks, valamint az x-dream-media, illetve a teljes x-dream-group.

Alapelvünk, mottónk,

hogy egy konkrét piaci szegmensen csak és kizárólag egy gyártót képviselünk, nincs átfedés a termék portfóliókban. A világpiaci tendencia azt mutatja, hogy egyre inkább háttérbe szorulnak a ”multi-vendor” felfogásban működő képviseletek, és saját tapasztalatunk szerint is nagyra értékelik a gyártók és az ügyfelek is, hogy csak egy adott gyártóra, termékcsaládra fókuszálunk. Magyarországon belül számos kábel- és Internetszolgáltatónál rendelkezünk komoly referenciával. Igyekszünk hazai ügyfélkörünket folyamatosan bővíteni, és rövidtávú terveink között szerepel a környező országokban történő piacszerzés.

2010

A Yazoo-Systems Kft. 2010. márciusában alakult, tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek.

2011

Harmonic Inc. magyarországi disztribútora és rendszerintegrátor partnere.

2013

Márciustól az Aurora Networks magyarországi disztribútora és rendszerintegrátor partnere. November az együttműködésünk kezdete az x-dream csoporttal.

2015

Szeptembertől az ATX Networks magyarországi disztribútora és rendszerintegrátor partnere.

2016

Májustól ARRIS VAR partner.

2019

Márciustól a Commscope magyarországi disztribútora és rendszerintegrátor partnere.

Az értékesítésen túl

természetesen célunk a tervezéssel, kivitelezéssel, üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok elvégzése is, melyet vagy saját magunk, vagy az általunk ismert, megbízható, megfelelő tapasztalattal és referenciával rendelkező szakemberek és alvállalkozók segítségével valósítunk meg. Cégünk alapvetően kereskedő cégként indult, de az első pillanattól kezdve nagy energiát fordítottunk arra, hogy különböző szolgáltatásokkal bővítsük portfóliónkat, így ügyfeleinknek kulcsrakész, teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani.